Кошница 0

Древен боен зодиак. Арабски хороскоп на оръжията и предопределението

На склад
ISBN
9789545155970
16,00 лв.
Тази книга представя близкоизточната астрологична система за познание, записана в средата на IX век, но датираща много преди това. През Средновековието западноевропейските учени и гадатели се позовават на нея, а после е забравена за векове.

Наречена е Боен зодиак, защото използва символиката на оръжията. Животът е борба и всеки от нас се ражда с едно оръжие, което да използва в тази своя борба. То определя как ще живеем и какви възможности за успех имаме. Затова трябва да знаем как правилно да го употребяваме, какъв стил на борба трябва да изберем в живота, кои други оръжия са ни равностойни и срещу кои не бива да се опълчваме, ако искаме да избегнем рамгром.

Оказва се, че с малко познания можем значително да подобрим съдбата си, да се предпазим от грешки и да открием най-доброто поприще за себе си и за своите близки. Затова се въоръжете с кураж и прочетете тази книга, за да откриете кое е вашето бойно средство и как да го използвате.


Повече информация
Автор Аманда Трелевин
Страници 256
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 1.12.2022 г.
Издателство Милениум
ID на книга 615925
ISBN 9789545155970
Категории Астрология и хороскопи
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Древен боен зодиак. Арабски хороскоп на оръжията и предопределението
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.