Език
Валута
Кошница

Дръзкият бунтар. Петте принципа за лимонаден живот

На склад
ISBN
9789547714274
16,00 лв.
Кои са Дръзките бунтари и какъв е техният живот? Каква е разликата между лимонения и лимонадения живот? Защо се наричат така?
Повече информация
Автор A Wayne Vogl
страници 256
Език 20th Century Fox
година 2019
Издателство Кръгозор
Преводач Камен Велчев
ID на книга 609804
ISBN 9789547714274
Категории Популярна и приложна психология

Дръзкият бунтар 5-те Принципа на лимонадения живот – животът, който води Дръзкият бунтар Кои са Дръзките бунтари и какъв е техният живот? Каква е разликата между лимонения и лимонадения живот? Защо се наричат така? Отговорите са в оригиналната концепция на Зак Фридман, която ни запознава с 4 типа хора – Оплакващите се, Доволните, Преследвачите и Дръзките бунтари. Предлага ни практически съвети, психологически техники и вдъхновяващи примери, чрез които да трансформираме отрицателни черти на Оплакващия се, на Доволния или на Преследвача в характеристиките на Дръзкия бунтар. Защото той променя правилата на играта, твори, разсъждава нестандартно и поема рискове, отговорен е за действията си. Той приема неуспеха като следващо стъпало, не си прави план Б, изпитва любов към живота, който избира да води. Той е този, който триумфира и живее лимонадения живот според 5-те Принципа на Фридман: Променете перспективата, за да промените възможностите пред себе си и не си слагайте сами граници. Разберете ползите от риска, не се страхувайте от загуба или провал, не казвайте не мога. Избягайте от стадото, мислете извън шаблоните, възползвайте се от свободата на избора. Усъвършенствайте себе си, самоопознайте се, не спирайте да се образовате. Бъдете гъвкави, но спазвайте твърдите си житейски принципи. Ако и ние следваме тези пет принципа – без значение от произхода, професията или образованието ни – ще имаме силата и свободата да контролираме съдбата си, да отстраним бариерите пред нас, да разгърнем потенциала си. Да се чувстваме удовлетворени и щастливи в бизнеса и в личния си живот – да се превърнем в Дръзки бунтари. Зак Фридман е основател и изпълнителен директор на Make Lemonade, водеща компания за лични финанси. Той е признат експерт по лидерство, автор на широко популярна колонка на Forbes, четена повече от 12 милиона пъти, лектор и телевизионен коментатор. Фридман има дипломи от университетите Harvard, Wharton, Colombia и John Hopkins. Живее в Ню Йорк с жена си и децата си.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дръзкият бунтар. Петте принципа за лимонаден живот
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.