Кошница 0

Доктор Спок: Грижи за бебето и детето (десето преработено издание)

На склад
ISBN
9789542621287
Special Price 31,46 лв. Regular Price 34,95 лв.
Изпитаните във времето съвети са вдъхнали увереност на поколения родители да се справят с трудностите в грижите за новороденото, да се информират подробно за различните етапи в развитието на детето и съпътстващите ги предизвикателства, да реагират бързо и адекватно в случай на травма или заболяване.

Десето преработено издание

Вече няколко десетилетия бестселърът на д-р Спок остава най-авторитетното ръководство за отглеждане на бебето и детето. Изпитаните във времето съвети са вдъхнали увереност на поколения родители да се справят с трудностите в грижите за новороденото, да се информират подробно за различните етапи в развитието на детето и съпътстващите ги предизвикателства, да реагират бързо и адекватно в случай на травма или заболяване.

Но времената се менят, а научните открития водят до нови теории и лекарски предписания, което изправя днешните родители пред неочаквани тревоги и проблеми. За да отговори на промените и предизвикателствата в съвременната действителност, уважаваният педиатър д-р Робърт Нийдълман обновява и разширява класическия труд на д-р Спок. Организиран по начин, позволяващ бърза и лесна справка, наръчникът предлага нова и актуална практическа информация за:

  • най-съвременните възгледи за имунизациите;
  • затлъстяването и балансирания режим на хранене;
  • когнитивното развитие;
  • грижата за децата със специални потребности;
  • нарасналия брой случаи на деца с диагноза синдром на дефицит на вниманието и хиперактивност, депресия или аутизъм – кратък обзор на медикаментозните лечения и видовете терапии;
  • децата и медиите, електронните устройства
  • справяне със стреса в семейството.

Тук ще намерите всички изпитани във времето съвети на д-р Спок и последните новости при грижите за детето, както и обновен списък с най-често предписваните медикаменти за деца. И както д-р Спок винаги е казвал: Вярвай в себе си! Знаеш повече, отколкото си мислиш, че знаеш.


Повече информация
Автор Д-р Б. Спок и д-р Р. Нийдълман
Страници 616
Корица твърда
Език български
Година 2022
Дата на получаване 2.03.2022 г.
Издателство Хермес
ID на книга 614171
ISBN 9789542621287
Категории Популярна и приложна психология
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Доктор Спок: Грижи за бебето и детето (десето преработено издание)
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.