Кошница

Дневникът на свекървата

Няма наличност
ISBN
9789542620273
Special Price Regular Price
Най-забавният роман за най-деликатните отношения Този пълен със забавни истории, самоирония и житейска мъдрост дневник се води от Елена – московска интелектуалка, чието спокойно и подредено ежедневие е разтърсено от най-големия катаклизъм за една майка с единствено дете син.
Повече информация
Автор Мария Метлицкая
Страници 320
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 6.10.2020 г.
Издателство Хермес
Преводач Нели Пигулева
ID на книга 611134
ISBN 9789542620273
Категории Хумор и сатира

Най-забавният роман за най-деликатните отношения

Този пълен със забавни истории, самоирония и житейска мъдрост дневник се води от Елена – московска интелектуалка, чието спокойно и подредено ежедневие е разтърсено от най-големия катаклизъм за една майка с единствено дете син. В живота й се появява най-страшната особа от женски пол – бъдещата й снаха, с която тя ще трябва да дели Даня. Нюся определено не е подходящата половинка за този красавец с телосложение на римски атлет (както го описва майка му). Затова Елена едва прикрива своята неприязън към момичето и провинциалните му родители. Дълбоко в сърцето си новоизлюпената свекърва предусеща, че бурята тепърва ще се разрази. А както мнозина знаят от собствен опит, при такива яростни сблъсъци няма победители.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дневникът на свекървата
Вашият рейтинг
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.