Валута
Кошница

Дневникът на един ангел хранител

На склад
ISBN
9789542958079
15,00 лв.
Една книга за тънката граница между материалния и духовния свят, която търси отговори на вечни въпроси: Какво има след смъртта? Имаме ли право на втори шанс? Предопределено ли е всичко в живота ни? И ако е така, до каква степен сме свободни да променяме съдбата си?
Повече информация
Автор Каролин Джес-Кук
Страници 315
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2011
Дата на получаване 26.10.2011 г.
Издателство Enthusiast
ID на книга 64495
ISBN 9789542958079
Категории Други

Марго Делакроа умира и оставя след себе си много нерешени проблеми. Тя обаче се връща на земята като Рут – ангел хранител на самата себе си. Нейната задача е да се грижи за Марго от самото й раждане – тя трябва да я наблюдава, да я защитава, да записва какво й се случва и да я обича. Само толкова. Звучи лесно, но се оказва, че съвсем не е така. Защото ангелът хранител може да помага и да преподрежда пъзела, но всичко си има цена... Една книга за тънката граница между материалния и духовния свят, която търси отговори на вечни въпроси: Какво има след смъртта? Имаме ли право на втори шанс? Предопределено ли е всичко в живота ни? И ако е така, до каква степен сме свободни да променяме съдбата си? Завладяващ и оригинален, "Дневникът на един ангел хранител" няма да остави никого безразличен. За автора: За Каролин Джес-Кук Каролин Джес-Кук е родена през 1978 година в Белфаст, Северна. Следва английска литература в "Кийнгс Юнивърсити" в Белфаст и защитава магистърска степен по творческо писане. Макар че печели редица престижни награди, включително наградата на Обществото на писателите на името на Ерик Грегъри, тя работи като пианистка, учителка по пиано, продавачка, в кино индустрията, както и като фотограф в Сидни, Австралия, за да се издържа. Всичките тези занимания, освен заплата, дават на Каролин и незаменим опит, който обогатява творбите ѝ. Получава няколко важни награди за поезия и след дванайсетгодишни преговори с различни издатели, най-сетне сключва договор за издаване на сборник със свои стихове през 2008 година. След раждането на сина си, тя решава да напише роман – първият след онзи, който пише на четиринайсет години. Точно тогава доведеният й брат загива в Афганистан и трагичната му смърт рязко променя плановете ѝ – сменя темата на романа с друга, която от месеци се върти в съзнанието ѝ. Скоро след това "Дневникът на един ангел хранител" е завършен.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дневникът на един ангел хранител
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.