Кошница 0

Дневниците ни със Слава Севрюкова, книга 1

Дневниците ни със Слава Севрюкова“ е първата издадена книга от поредицата „дневници“ на Иво Лозенски, които са пазени в тайна почти половин век. Тя ще ви въведе в свят на чудеса, подкрепени с факти, научна обосновка и обяснения, предложени за първи път в света на езотеричната литература.

Дневниците ни със Слава Севрюкова“ е първата издадена книга от поредицата „дневници“ на Иво Лозенски, които са пазени в тайна почти половин век. Тя ще ви въведе в свят на чудеса, подкрепени с факти, научна обосновка и обяснения, предложени за първи път в света на езотеричната литература. Дневниците са резултат на дългогодишен труд на човек със свръхсетивни възможности и учен - автор на множество изобретения - тандемът Слава Севрюкова и Иво Лозенски.

В първата книга от предстоящата поредица на Иво Лозенски, са разгледани събития от диагностичните и пророческите дарби на Севрюкова, а и обяснения на Библията, така както са й диктувани от Висшата сила.


Повече информация
Автор Иво Лозенски
Страници 342
Корица мека
Език български
Година 2013
Дата на получаване 15.07.2013 г.
Издателство The World
ID на книга 67343
ISBN 67343
Категории Духовни учения
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дневниците ни със Слава Севрюкова, книга 1
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.