Кошница 0

Дядо Коледа и магическият барабан

Няма наличност
ISBN
9789545276460
Special Price Regular Price
Странни работи се случват в Коледното селце. Кой е сложил чер пипер в меденките? Кой е угасил Северното сияние? Защо ли вирус обърква програмата на компютъра точно когато Дядо Коледа е напът да разреши заплетена загадка с подарък?
И тази коледна книга на Маури Кунас е изобилна и преливаща от коледни образи и цветове. Странни работи се случват в Коледното селце. Кой е сложил чер пипер в меденките? Кой е угасил Северното сияние? Защо ли вирус обърква програмата на компютъра точно когато Дядо Коледа е напът да разреши заплетена загадка с подарък? Самолет спуска и последните писма с желания за коледни подаръци в Коледното селце. Сред тях има и някаква чудата драсканица върху вехта пожълтяла хартия. Подписана е от „Лапе“, но какво изобразява рисунката, се оказва пълна мистерия за Дядо Коледа и джуджетата. Ето защо добрият старец кара всяко от тях да измайстори собствената си представа за подарък на малкото лапе. Приготовленията за Бъдни вечер напредват по план, но въпреки това нещо не е наред. Някой пакости на Дядо Коледа. Но защо?!

Повече информация
Автор Маури Кунас
Страници 40
Корица мека
Език български
Година 2019
Дата на получаване 29.11.2019 г.
Издателство Дамян Яков
Преводач Росица Цветанова
ID на книга 609788
ISBN 9789545276460
Категории Илюстровани издания
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дядо Коледа и магическият барабан
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.