Език
Валута
Кошница

Детето ти е страхотно! Ти не ставаш!

Няма наличност
ISBN
9789547712287
16,00 лв.
Аз не уча на родителство. Уча на финансова отговорност, дисциплина, разбиране на последиците, поставяне на цели, образование, любов, благотворителност, етика, как да работим и как да се забавляваме. Това са принципите, които трябва да бъдат научени и спазвани от всеки човек, който иска да води успешен, щастлив и финансово осигурен живот. А това ще го направи и страхотен родител.
Повече информация
Автор Лари Уингет
страници 274
корица мека
Език 20th Century Fox
година 2010
Издателство Кръгозор
ID на книга 600215
ISBN 9789547712287
Категории Популярна и приложна психология

Наръчник за отглеждане на родители.

Искаш да поправиш света? Поправи родителите си.

Тази книга е за родителите, които обичат децата си и искат най-доброто за тях.

Някои от тези родители имат нужда само да им се напомни кои са най-важните неща. Други имат нужда някой да ги събуди, за да си решат проблемите. Има и такива, които се нуждаят от ритник в задника, защото са се издънили и са изгубили контрол върху семействата си.

Най-важните уроци на Питбула на личностното развитие:•Не е важно колко пари имаш, а как ги използваш.

•Децата ще правят секс, както и ти си го правил като тийнейджър! Научи ги на важните неща: уважение – отговорност – безопасност.

•Обичай себе си, за да обичаш и другите и да имаш пълноценно общуване – ако не си достатъчно добър за себе си, никога няма да бъдеш достатъчно добър и за друг.

•Училището и домашните са отговорност на детето, не твоя.

•Децата лъжат. Всички сме лъгали като малки. Но ти обясни и докажи с пример, че лъжата е недопустима. Честността и почтеността са най-добрият и успешен избор.

•Децата стават по-добри, веднага щом родителите им станат по-добри.

Лари Уингет е известен като "Питбула на личностното развитие" и "Единствения на света дразнещ лектор". Той е търсен от различни общности, сдружения и корпорации по цял свят, за да излага своята философия на успеха чрез работа и поемане на лична отговорност. Живее в Аризона със съпругата си и с френския си булдог. Синовете му отдавна са пораснали. Прекарва голяма част от времето си в рисуване, каране на мотоциклет и в изготвяне на дизайна на каубойските си ботуши, които изработва.

"Аз не уча на родителство. Уча на финансова отговорност, дисциплина, разбиране на последиците, поставяне на цели, образование, любов, благотворителност, етика, как да работим и как да се забавляваме. Това са принципите, които трябва да бъдат научени и спазвани от всеки човек, който иска да води успешен, щастлив и финансово осигурен живот. А това ще го направи и страхотен родител." Лари Уингет
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Детето ти е страхотно! Ти не ставаш!
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.