Кошница 0

Дарбата

На склад
ISBN
9786190302797
19,99 лв.

Авторката на стотици бестселъри Нора Робъртс ни представя роман за трагедия и травма, за любов и семейство, и за злото, което дебне.

Той се бори, за да убива. Тя се бори, за да живее...

Всеки юни семейство Фокс се качва на колата и отива в живописния Кентъки, за да остави децата си за двуседмичната им ваканция при баба. Тук дванайсетгодишната Теа може да тича на воля и да помага в приготвянето на домашен сапун. На следващия ден родителите й потеглят обратно за Вирджиния, без да подозират, че съдбата им е подготвила среща с чистото зло. С убиец.

След няколко дни в Кентъки Теа и баба й Луси се събуждат от един и същ кошмар. И макар че двете почти не говорят за общата си специална дарба, през онази нощ веднага разбират, че се е случило нещо непоправимо и че родителите на Теа са мъртви.

След кончината им децата остават при баба си в Рожков дол, а благодарение на Теа убиецът на родителите им е осъден да прекара остатъка от живота си в строг тъмничен затвор.

Минава време, Теа намира приятели, работата, за която е мечтала, а също и любовта. Но способността й да провижда в умовете и душите на хората хвърля сянка върху всичко това и макар Луси да го нарича дарба, за Теа то е по-скоро проклятие. Защото затворникът, който е съсипал детството й, притежава същата способност. Макар да ги делят стотици километри, Теа чува изкривените му мисли и вижда ужасните неща, които е извършил. Той го знае и копнее за отмъщение. И сега, след дълга и мълчалива битка, може би е дошло времето двамата да се сблъскат лице в лице и ум в ум...


Повече информация
Автор Нора Робъртс
Страници 512
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 13.06.2024 г.
Издателство Бард
ID на книга 619492
ISBN 9786190302797
Категории Трилъри и криминални романи
Книги на български език
Нови книги
Нови заглавия тази седмица
Книги бестселъри 2024
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дарбата
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
  • София / Книгомания / The Mall, бул. Цариградско шосе 115

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.