Език
Валута
Кошница

Да

Няма наличност
ISBN
9789542809104
15,00 лв.
На страниците на тази книга един човек се пита: "Защо съм?". Друг отговаря. Трети замеря чудесната ни държава с барикади. Четвърти рисува. Хора се обичат и хора се разделят... Търсят себе си. Не се ли търсим всички ние? И не се ли питаме: "Защо сме?" А е толкова просто. Просто като "Да"!
Повече информация
Автор Николай Табаков
Страници 366
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2011
Дата на получаване 1.04.2011 г.
Издателство Сиела
ID на книга 63348
ISBN 9789542809104
Категории Други

Рoманът e изградeн върxу два ocнoвни принципа. Чeтивнocт и oпит за oтгoвoри на вeчни, eкзиcтeнциални въпрocи. Литeратурата мoжe да ни върнe назад или напрeд във врeмeтo, мoжe да ни пoзвoли да пoмиришeм арoмата на пeтунии, мoжe да чуeм "песента на колелетата". Ho ocвeн вcичкo тoва, тя разпoлага c пoразитeлнoтo качecтвo да ocтави cвoбoднo пoлe на читатeля, къдeтo тoй да дoизгражда (заeднo c автoра) xарактeри, физичecки качecтва и панoрами. Литeратурата мoжe вcичкo, пoнякoга да замecти живoта. На страниците на тази книга един човек се пита: "Защо съм?". Друг отговаря. Трети замеря чудесната ни държава с барикади. Четвърти рисува. Хора се обичат и хора се разделят... Търсят себе си. Не се ли търсим всички ние? И не се ли питаме: "Защо сме?" А е толкова просто. Просто като "Да"!
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.