Кошница 0

Дъщерите на Тъкачната вила

На склад
ISBN
9786197581423
28,90 лв.
Едно могъщо семейство. Драматични обрати. Имение, което крие повече от една тайна.

Аугсбург, 1916 година. Над бляскавия живот в семейното имение на богатите индустриалци Мелцер надвисва сянката на историческите събития. Дъщерите на Тъкачната вила са принудени да я превърнат в лазарет, а мъжете да отидат на фронта. Междувременно младата съпруга на Паул Мелцер, Мари, е изправена пред огромна отговорност - тя трябва да спаси тъкачната фабрика и да помогне на сестрите на съпруга си да преодолеят изпитанията на бурния период. Сираче до неотдавна, Мари не се страхува от предизвикателствата, но надеждата да прегърне отново любимия си, е подложена на неспирните удари на съдбата. А един ден пред вратата на имението се появява елегантният лейтенант Ернст фон Клипщайн, решен да не губи от поглед красивата жена, която държи в способните си ръце бъдещето на семейство Мелцер.

Романтична историческа сага за текстилната империя на фамилия Мелцер, пленила милиони читатели.

Ане Якобс е автор на успешната трилогия Die Gutshaus (Имението), както и на редица исторически романи и екзотични саги (под друго име). С Тъкачната вила тя осъществява своя дълго таена мечта и описва съдбата на едно семейство на интригуващия фон на съвременната немска история. Романът е преведен и попада в бестселър листите в много страни, след което следват още 4 продължения на сагата.


Повече информация
Автор Ане Якобс
Страници 448
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 11.11.2022 г.
Издателство Lemur
ID на книга 615720
ISBN 9786197581423
Категории Исторически романи
Книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Дъщерите на Тъкачната вила
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.