Кошница 0

Цветовете в нас

Няма наличност
ISBN
9786197674088
Парк за пореден път ни предлага увлекателно четиво, в което героите се опитват да се справят с травмите от миналото и работят над собственото си, по-уверено и балансирано аз. Този път историята е още по-вкусна… буквално!
Повече информация
Автор Джесика Парк
Страници 352
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 1.12.2022 г.
Издателство ICU
ID на книга 615905
ISBN 9786197674088
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги

От авторката на 180 секунди!

Кали живее в Лос Анджелис, но за разлика от сестра си и майка си, няма усещането, че е на мястото си там. Чувства се провалена, неудачница. Когато ѝ се отваря възможност да смени обстановката и да се върне в дома на детството си в Уейк, Върмонт, не я пропуска. Не е сигурна какво я чака там, но подозира, че Върмонт ще я върне назад в спомените и ще я потопи обратно в болката от загубата на баща ѝ. Въпреки това промяната ѝ е нужна и е убедена, че трябва да замине. Просто трябва да направи нещо с инертния си живот. Може би онова специално момче от детството, Дани, ще промени траекторията на дните ѝ? Скритите демони на Дани обаче са напът да се окажат по-свирепи от нейните собствени. Какво ли крие лятото…?

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Цветовете в нас
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.