Език
Валута
Кошница

Човекът от Девън

На склад
ISBN
9786191611485
14,99 лв.
Най-забележителните повести и разкази на Джон Голзуърди. С лек и елегантен стил, с тънък усет към психологическия анализ и многоликостта на човешката природа, той ни прави част от своите разсъждения върху любовта, съдбата, смъртта, приятелството и смисъла на живота.
Повече информация
Автор Джон Голзуърди
страници 352
корица мека
Език Български
година 2017
Издателство Персей
ID на книга 605549
ISBN 9786191611485
Категории Други

Ако сравним романа с дълга и бурна любовна афера, то разказът може да бъде оприличен на бърза целувка с непознат в мрака: едно вълнуващо и съкровено преживяване, което ни позволява да се докоснем до нещо мимолетно, различно и неповторимо и да изпитаме тръпката на изследователя, който открива нова и неизследвана земя.

Книгата представя най-забележителните повести и разкази на Джон Голзуърди, отлично претворени чрез превода на Емил Минчев.

С лек и елегантен стил, с тънък усет към психологическия анализ и многоликостта на човешката природа, Голзуърди ни прави част от своите разсъждения върху любовта, съдбата, смъртта, приятелството и смисъла на живота, изграждайки един богат на конфликти и образи свят. Дуели на честта, страстни любовни афери, пъклени заговори, морални дилеми, житейски откровения, дръзки престъпления и нежни лирични отклонения – авторът изследва дълбините на човешкото сърце и ширините на човешката душа, като не забравя да изпъстри своите истории с хумор, патос, мъдрост и човещина.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Човекът от Девън
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.