Кошница 0

Чакри - балансиране и самолечение

На склад
ISBN
9786197586190
15,95 лв.
С помощта на това ръководство ще овладеете силата на вашите чакри, ще освободите блокираната енергия и ще се усъвършенствате. В края на книгата ще откриете подробно описание на кристалите, които ще ви помогнат при лечение на чакрите, както и различните йога пози, с които ще балансирате своята духовна и физическа енергия.

Чакрите са изключително важен движещ фактор във всеки аспект от нашето ежедневие, което прави балансирането им от изключително значение за спокойствието в нашия живот.
Запознайте се със седемте чакри и научете различни методи за балансирането и лечението им от блокажи с практическото ръководство на лечителката Маргарита Алкантара.
Авторката ще ви помогне да опознаете вашите енергийни центрове и концепцията за чакрите с подробни обяснения за всяка отделна чакра. От нея ще научите и какви са различните начини, по които хората работят с чакрите – от медитация до йога и лечение с кристали.
След като научите какво е значението на всяка чакра и каква е тяхната сила, ще се запознаете с често срещаните причини за дисбаланс. Той може да повлияе на физическо, умствено, емоционално и духовно ниво. Алкантара ще ви научи на полезни техники за лечение на дисбаланс във всяка от седемте чакри.
С помощта на това ръководство ще овладеете силата на вашите чакри, ще освободите блокираната енергия и ще се усъвършенствате.
В края на книгата ще откриете подробно описание на кристалите, които ще ви помогнат при лечение на чакрите, както и различните йога пози, с които ще балансирате своята духовна и физическа енергия.


Повече информация
Автор Маргарита Алкантара
Страници 172
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 10.12.2020 г.
Издателство Асеневци
ID на книга 611658
ISBN 9786197586190
Категории Духовни учения
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Чакри - балансиране и самолечение
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.