Език
Валута
Кошница

Цар на историята. Настолна игра за цялото семейство (разширено издание +52 бонус карти)

На склад
ISBN
6720493159941
35,00 лв.
Битката при Ахелой е след покръстването на българите, нали? Но със сигурност е и преди цар Петър да започне гонения срещу богомилите? А дали е преди, или след обявяването на Велики Преслав за българска столица? В "Цар на историята" това са въпроси, които често ще си задавате, когато дойде вашият ред. Има само една цел - да бъдете първият играч, който изиграе всичките си карти вярно.
Повече информация
Език български
година 2021
Издателство Сдружение “Българска история“
ID на книга 612301
ISBN 6720493159941
Категории Други

Първата по рода си настолна игра за българската история, разработена от ученици!

Битката при Ахелой е след покръстването на българите, нали? Но със сигурност е и преди цар Петър да започне гонения срещу богомилите? А дали е преди, или след обявяването на Велики Преслав за българска столица? В "Цар на историята" това са въпроси, които често ще си задавате, когато дойде вашият ред. Има само една цел - да бъдете първият играч, който изиграе всичките си карти вярно.

Играейки, вие не само ще научите много за важните събития от българската история и тяхната последователност, но и ще се забавлявате. Не са ви необходими никакви предварителни знания, дори най-добрият историк не е застрахован от загуба, защото картите на съдбата могат да обърнат развоя на играта във всеки момент!

Играта стимулира интереса към българската история, развива логическото мислене и събужда състезателния дух, но най-важното - поставя в центъра на своята мисия родолюбието и знанието.

Съдържание:

  • 90 карти със събития от българската история
  • 30 специални карти
  • 52 бонус карти
  • игрално поле

Размер на кутията: 13 х 18 х 4 см

Възраст: 7+

Брой играчи: 2-8 души

Време: 30-45 минути за една игра

"Цар на историята" се издава от сдружение  Българска история . Тя е дело на гимназисти от 19 СУ "Елин Пелин", които я разработват под ръководството на своя класен ръководител.

  • София / Книгомания / Офис
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.