Кошница 0

Буря се надига. “Колелото на времето“, книга 12

Няма наличност
ISBN
9789546551085
Този епичен роман е началото на драматичния завършек на четената по целия свят поредица на Робърт Джордан.

Този епичен роман е началото на драматичния завършек на четената по целия свят поредица на Робърт Джордан. Ранд ал’Тор, Преродения Дракон, се бори да обедини разкъсаната мрежа от кралства и съюзи в подготовка за Последната битка. Докато той полага усилия да спре сеанчанското нахлуване на север – с желанието да сключи поне временно примирие с нашествениците – съюзниците му с ужас наблюдават сянката, която набъбва сякаш в сърцето на самия Прероден Дракон. Егвийн ал’Вийр, Амирлинския трон на разбунтуваните Айез Седай, е пленничка на Кулата и жертва на капризния нрав на тяхната предводителка. Дните текат и наближава мигът на сеанчанския щурм, за който тя знае, че е неизбежен.

Усилията на Егвийн са да сплоти раздробените фракции на Айез Седай и да осигури водачество пред лицето на усилващата се несигурност и отчаяние. Борбата й ще докаже куража и твърдостта на Айез Седай, а конфликтът й ще реши бъдещето на Бялата кула – и може би на самия свят. Колелото на времето се върти и Вековете идват и си отиват. Което е било, което ще бъде и което е, тепърва може да падне под властта на Сянката.


Повече информация
Автор Робърт Джордан, Брандън Сандърсън
Страници 846
Корица мека
Език български
Година 2013
Дата на получаване 15.07.2013 г.
Издателство Бард
ID на книга 67339
ISBN 9789546551085
Категории Фантастика и фентъзи
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Буря се надига. “Колелото на времето“, книга 12
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.