Език
Валута
Кошница

Бог да бди над детето

Няма наличност
ISBN
9789547693814
5,00 лв.
Хипнотизиращ роман за вината, опрощението, себепознанието и любовта, който добавя нови измерения към несравнимото творчество на Тони Морисън.
Повече информация
Автор Тони Морисън
Страници 184
Корица мека
Език 20th Century Fox
Година 2015
Дата на получаване 20.05.2015 г.
Издателство Обсидиан
ID на книга 600730
ISBN 9789547693814
Категории Други

"Бог да бди над детето" е първия роман на Тони Морисън, чието действие се развива в настоящето. В него, носителката на Нобелова награда за литература тъче история за начините, по които страданието в детството оформя и разрушава живота на човека.

В центъра на историята стои млада жена, чиято изумителна синьо-черна кожа е просто един аспект от същността ѝ. Само елемент от красотата, увереността, смелост и успеха в живота ѝ. Но елемент, заради който нейната светлокожа майка я лишава дори от най-дребния жест на любов. Тук е мъжът, който героинята обича, и който губи заради гнева, изпълващ същността ѝ. Също и едно мистериозно бяло дете, с което се пресича пътя ѝ. И разбира се майка ѝ, която едва в края на живота си осъзнава, че онова, което причиняваш на децата си има значение и те може никога да не го забравят.

Хипнотизиращ роман за вината, опрощението, себепознанието и любовта, който добавя нови измерения към несравнимото творчество на Тони Морисън.

Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.