Валута
Кошница

Благодатни и лечебни мандали

На склад
ISBN
9786197280289
26,00 лв.
Великолепна колекция от 111 мандали, янтри и положителни практики. Създадени въз основа на опита на професионалния психолог Лилия Габо и върху древни знания.
Повече информация
Автор Лилия Габо
Страници 256
Корица мека
Език български
Година 2016
Дата на получаване 13.12.2016 г.
Издателство Атеа books
Преводач Кънчо Кожухаров
ID на книга 604103
ISBN 9786197280289
Категории Духовни учения

Благодатни и лечебни мандали

111 полезни мандали и интересни практики 

В ръцете си държите великолепна колекция от 111 мандали, янтри и положителни практики. Създадени въз основа на опита на професионалния психолог Лилия Габо и върху древни знания, тези кръгове на съдбата се отличават с удивителна способност. Те променят действителността към по-добро. Можете да ги оцветявате, да медитирате над тях, да ги използвате като талисмани или като алтернативен начин за опознаване на света. Всеки ще намери в тази градина на желанията нещо, което му лежи на сърцето: любов и пари, красота и здраве, благодатна енергия, решения на сложни проблеми. Изпълнете с цвят изображението, изчистите ума си и се освободете от различните негативни емоции и вътрешно напрежение. Плавни линии и сложни модели ще ви позволяват напълно да премахнете стреса от тежкия работен ден и да се завърнете съвършено друг, обновен и ведър човек. Мандалата олицетворява съзидателната творческа енергия, жизнената сила и активност. Съсредоточете се върху своето желание и го оцветете! 

Ще откриете мандали, които:

- премахват безсънието и главоболието

- обновяват и вдъхновяват

- неутрализират конфликти

- отстраняват препятствията в любовта

- развиват ораторски способности

- привличат нужните хора и добри ангели

- създават нова реалност

- помагат да превърнете идеите си в пари

- помагат да съхраните вярата в себе си

- преодоляват страха и повдигат настроението

Животът с мандалите се променя към по-добро! Желанията придобиват яснота и се превръщат в твърди намерения, намеренията – в действия, действията – в резултат. Просто опитайте!

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Благодатни и лечебни мандали
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.