Език
Валута
Кошница

Бирник. Наръчник и дневник на бирения дегустатор

Няма наличност
ISBN
9786199081006
17,00 лв.
Това е първият в света наръчник и дневник на бирения дегустатор „БИРНИК“! Той ще ти помогне да обобщиш и систематизираш опита, впечатленията си и богатството от вкусове и спомени от опитването на различни бири.
Повече информация
Автор Емилия Проданова, Михаил Люлев
Страници 100
Корица твърда
Език български
Година 2017
Дата на получаване 9.11.2017 г.
Издателство БГкнига
ID на книга 605864
ISBN 9786199081006
Категории Енциклопедии

Стани ловец на бира!
Това е първият в света наръчник и дневник на бирения дегустатор „БИРНИК“! Той ще ти помогне да обобщиш и систематизираш опита, впечатленията си и богатството от вкусове и спомени от опитването на различни бири. Целта му е да те въведе в света на професионалната бирена оценка и да обогати знанията ти в тази област. Състои се от две части – обучителна част с полезна информация за бирата и дегустацията й, както и личен дневник с темплейти, в които се записват впечатленията от опитаната бира.
Ще научиш как се дегустира бира и кои са основните видове. Илюстрирани са чашите, в които се консумират различните видове пиво с цел повишаване на отделянето на ароматните летливи вещества и задържането на пяната.
33 темплейта за попълване
Полезни таблици с референтни стойности за основните характеристики на бирата според стила
Удобен джобен формат на тефтера. Защото знаем, че хубава бира се пие навсякъде!
„Колело на вкусовете“ – интерактивен метод за оценка на вкусовия профил на бирата. Улавяш силни тропически нотки, съвсем лек препечен вкус и добра плътност? С удобното „Колело на вкусовете“ можеш да запишеш лесно вкусовите характеристики на опитаното пиво.

Улови вкуса на бирата!

Наздраве!

Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.