Кошница 0

Белова

На склад
ISBN
9789547615205
15,00 лв.
Кирил Максимов е "изтрит" от реалността и става функционал-митничар. Посещава чужди светове, но впоследствие решава да се добере до истината – да научи кой все пак ръководи функционалите и кой е създал веригата от светове. Кирил отива на Твърд, свят, в който управлява църквата и функционалите са горени на клади.
Кирил Максимов е "изтрит" от реалността и става функционал-митничар. Посещава чужди светове, но впоследствие решава да се добере до истината – да научи кой все пак ръководи функционалите и кой е създал веригата от светове. Кирил отива на Твърд, свят, в който управлява църквата и функционалите са горени на клади. Там разбира, че войната с Аркан не може да бъде спечелена с обичайните средства и всъщност арканците са само изпълнители, а не управляващите световете. Сдобил се с някои от способностите на куратор, Кирил попада на централния свят – Земя-16. Земя-16 се оказва апокалиптичен свят, като единствените оцелели хора са се заселили на остров и живеят спокоен и пасторален живот. Кирил открива, че всъщност е попаднал в бъдещето на Земята, а всички светове са просто възможните ѝ вариации във времето. Осъзнал, че няма как да разруши тази система, той се връща в родната Москва и прави своя окончателен избор.

Повече информация
Автор Сергей Лукяненко
Страници 404
Корица мека
Език български
Година 2014
Дата на получаване 25.02.2014 г.
Издателство ИнфоДАР
ID на книга 68342
ISBN 9789547615205
Категории Фантастика и фентъзи
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Белова
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.