Кошница 0

Батман: Убийствена шега

Няма наличност
ISBN
9786191932337
Легендарният сценарист Алън Мур представя произхода на най-великия суперзлодей в комиксите, Жокера – и променя света на Батман завинаги. Луксозно издание на БАТМАН: УБИЙСТВЕНА ШЕГА с допълнителни истории, скици и непубликувани рисунки.

„БАТМАН: УБИЙСТВЕНА ШЕГА“ е не само най-великата история за Жокера, разказвана някога, а и една от най-добрите творби на Алън Мур. Ако сте я чели преди, прочетете я пак. Длъжни сте заради самите себе си.

IGN

 

EДИН ЛОШ ДЕН.

Според ухиления властелин на лудостта и хаоса, известен като Жокера, само това разделя здравомислещите от психопатите. Измъкнал се за пореден път от оковите си в лудница „Аркам“, той е решен да докаже болната си гледна точка. И за целта ще използва най-добрия полицай в Готам сити, комисар Джим Гордън, и неговата красива и умна дъщеря, Барбара.

 

Сега Батман трябва да спре своя смъртен враг, преди двама от най-близките приятели на Черния рицар да станат жертва на този ужас. Ще успее ли той да прекрати цикъла от лудост и кръвопролития, в който двамата са вкопчени, преди да е довел до фатален край? С разкриването на ужасяващия произход на престъпния клоун, ще се изпари ли веднъж завинаги тънката граница между благородието на Батман и лудостта на Жокера?

 

Легендарният сценарист Алън Мур променя изцяло света на супергероите с ПАЗИТЕЛИТЕ и В КАТО ВЕНДЕТА. А в БАТМАН: УБИЙСТВЕНА ШЕГА той разказва произхода на най-великия суперзлодей в комиксите, Жокера – и променя света на Батман завинаги.

 

В това луксозно издание на БАТМАН: УБИЙСТВЕНА ШЕГА великолепните илюстрации са оцветени наново от художника Брайън Боланд и представят оригиналното виждане за тази съвременна класика.

 

Новото издание съдържа:

  • БАТМАН: УБИЙСТВЕНА ШЕГА
  • истории от БАТМАН В ЧЕРНО-БЯЛО #4 и ОТБРОЯВАНЕ #31
  • корици и скици с Батман и Жокера, дело на Брайън Боланд
  • рисунки, които досега не са били публикувани в този формат

Повече информация
Автор Алън Мур; Брайън Боланд
Страници 96
Корица твърда
Език български
Година 2021
Дата на получаване 9.06.2021 г.
Издателство Artline
ID на книга 612678
ISBN 9786191932337
Категории DC
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Батман: Убийствена шега
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.