Език
Валута
Кошница

Българска риболовна енциклопедия

На склад
ISBN
9789543986057
49,99 лв.

20 години по-късно, книгата на въдичарите в България, е доказан от времето бестселър! Често имитирана, но никога достигана!

Повече информация
Автор Мир Богоев
страници 308
корица твърда
Език 20th Century Fox
година 2019
Издателство Труд
ID на книга 609130
ISBN 9789543986057
Категории Лов и риболов
Книги на български език

Българска риболовна енциклопедия” – нова, допълнена и още по-добра!

 

Библията на въдичаря! Всичко, което трябва да знаете. Всичко, което искате да знаете. Всичко, което не сте знаели, че можете да знаете.


Тези думи написа редакторът на „Българска риболовна енциклопедия”, преди 2 десетилетия, точно на това място и тя започна своя път към читателите. 20 години по-късно, книгата на въдичарите в България, е доказан от времето бестселър! Често имитирана, но никога достигана! Тя претърпя няколко допълнени издания с нови тиражи. Именно с нея десетки хиляди българи се приобщиха към великата магия на риболова!

В ръцете ви е специалната юбилейна „Българска риболовна енциклопедия”! Какво е новото – риболовът при съседите: Гърция, Северна Македония, Сърбия, Румъния и Турция. А и уникалният подробен раздел за рибите в Средиземно море, с монтажите, примамките, чалъмите и тайните при улова им! Сега книгата вече включва „житието и битието” на цели 140 вида риби!

Приятно четене и „Наслука”!

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Българска риболовна енциклопедия
  • София / Книгомания / бул. Прага 17
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.