Кошница 0

Автобус “Енергия“

На склад
ISBN
9789543900824
9,99 лв.
Когато в понеделник сутринта вижда спуканата гума на колата си, Джордж приема това за поредната неприятност. Отчаян и неразбран, той скоро открива, че единственият начин да оцелее, е да трансформира негативизма си в положителна енергия.
Животът на Джордж е пълен хаос - изцеден, стресиран и объркан, той има чувството, че целият свят е една конспирация срещу него. Проблемите, изглежда нямат край. Когато в понеделник сутринта вижда спуканата гума на колата си, Джордж приема това за поредната неприятност. Отчаян и неразбран, той скоро открива, че единственият начин да оцелее, е да трансформира негативизма си в положителна енергия. Целта, визията, ентусиазмът и отборният дух са в основата на личния и колективен успех. Джон Гардън обединява тези основни елементи, за да създаде динамична и увлекателна книга, която ще зареди вас и екипа ви с положителна енергия. Качете се в автобуса и се насладете на пътуването!

Повече информация
Автор Джон Гордън
Страници 174
Корица мека
Език български
Година 2012
Дата на получаване 5.07.2012 г.
Издателство Skyprint
ID на книга 65769
ISBN 9789543900824
Категории Маркетинг и мениджмънт
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Автобус “Енергия“
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.