Кошница 0

Автобус “Енергия“

На склад
ISBN
9789543900824
9,99 лв.
Когато в понеделник сутринта вижда спуканата гума на колата си, Джордж приема това за поредната неприятност. Отчаян и неразбран, той скоро открива, че единственият начин да оцелее, е да трансформира негативизма си в положителна енергия.
Повече информация
Автор Джон Гордън
Страници 174
Корица мека
Език български
Година 2012
Дата на получаване 5.07.2012 г.
Издателство Skyprint
ID на книга 65769
ISBN 9789543900824
Категории Маркетинг и мениджмънт

Животът на Джордж е пълен хаос - изцеден, стресиран и объркан, той има чувството, че целият свят е една конспирация срещу него. Проблемите, изглежда нямат край. Когато в понеделник сутринта вижда спуканата гума на колата си, Джордж приема това за поредната неприятност. Отчаян и неразбран, той скоро открива, че единственият начин да оцелее, е да трансформира негативизма си в положителна енергия. Целта, визията, ентусиазмът и отборният дух са в основата на личния и колективен успех. Джон Гардън обединява тези основни елементи, за да създаде динамична и увлекателна книга, която ще зареди вас и екипа ви с положителна енергия. Качете се в автобуса и се насладете на пътуването!
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Автобус “Енергия“
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.