Кошница 0

Аталанта

На склад
ISBN
9786191711734
23,00 лв.

Когато се ражда принцеса Аталанта – дъщеря вместо очаквания и желан син – баща й я изоставя в планината да умре. Ала тя оцелява. Отгледана от мечка и закриляна от Артемида, Аталанта расте на воля в дивата гора сред нимфите на богинята. Всички те обаче трябва да изпълняват единствената заръка на своята господарка: никога да не познаят любовта към мъжете, в противен случай с тях е свършено.

Аталанта обича красивия си горски дом, ала сърцето й копнее за приключения. И когато Артемида й предлага шанса да се сражава в нейна прослава рамо до рамо с аргонавтите, най-страховитите воини на света, Аталанта веднага се съгласява. Походът на аргонавтите в търсене на златното руно е изпълнен с почти непреодолими премеждия, но изгубената принцеса доказва, че по нищо не отстъпва на мъжете, редом с които се сражава. А когато въпреки предупреждението на Артемида в сърцето й пламва любов, Аталанта започва да се съмнява в добронамереността на богинята. Ще успее ли да се завърне в горския си дом, или ще бъде завинаги прокудена от Артемида? Ще успее ли да завоюва легендарно място в света на мъжете, без да изневери на


Повече информация
Автор Дженифър Сейнт
Страници 376
Корица мека
Език български
Година 2024
Дата на получаване 6.06.2024 г.
Издателство Orange Books
Преводач Надежда Розова
ID на книга 619443
ISBN 9786191711734
Категории Фантастика и фентъзи
Книги на български език
Нови книги на български език
Нови книги
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Аталанта
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28
  • София / Книгомания / бул. Прага 17

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.