Кошница 0

Астрологична прогноза за 2023

Няма наличност
ISBN
9789544749699

2023 година: Вървим по мост над бурни води, трансформацията е в ход.

Да минем по моста!

Очаква ни година на съдбоносни събития. Началото и краят ѝ са белязани от ретроградността на Меркурий и Марс. Предстоят грандиозни транзити на тежките планети Плутон и Сатурн, обикновено свързвани с порастване по трудния начин. Задават се енергийно сложни периоди, интензивни лунации и т.н. Щом горе се променят архетипите, долу сме в преход. Поемаме по мост над бурни води: вълнения на хора, огъване на граници и пропукване на стереотипи, промяна на ценности и идеи.

Трансформация.

Първите две части на книгата представят общата картина, духа и тенденциите на 2023 година. В Първа част ще намерите списък с важните дати за всеки месец, а във Втора - подробно описание на основните астротенденции за годината. В Трета част те са конкретизирани за 12-те зодиакални знака. Всеки обзор на основните насоки, опорни точки и тенденции в движението на планетите е трансформиран в съвети и препоръки за здравето, взаимоотношенията и връзките, кариерата, личностното израстване.

Повече от всякога прогнозата на Гал служи като практическо ръководство, обединяващо астрология, кабала, таро, нумерология и митология. Главите за знаците са ясно структурирани по месеци, а новият графичен символ бързо ориентира читателя към конкретни препоръки, упражнения и техники. Има за какво да се хванем, за да тръгнем без страх и с надежда по моста. Какво се случва във всяка от 12-те му зодиакални ленти - в Астрологична прогноза 2023 на Космическия навигатор Гал Сасон.


Повече информация
Автор Гал Едем Сасон
Страници 608
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 8.12.2022 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 615961
ISBN 9789544749699
Категории Астрология и хороскопи
Книги на български език
Нови книги
Бестселъри 2022
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Астрологична прогноза за 2023
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.