Кошница 0

Астрологична прогноза за 2022: Жертва в името на любовта

На склад
ISBN
9789544749224
Special Price 20,70 лв. Regular Price 23,00 лв.
Астронавигация за 2022-ра и много повече. Запретнете ръкави и се пригответе за бурното трето десетилетие на XXI век. В ръцете ви е поредната прогноза на Гал Сасон за идната година.

Астронавигация за 2022-ра и много повече

Запретнете ръкави и се пригответе за бурното трето десетилетие на XXI век

В ръцете ви е поредната прогноза на Гал Сасон за идната година.

Изкусен разказвач с пространни познания по астрология, кабала, източни духовни и мистични практики, нумерология, митология и психология, Гал създава широкоформатна представа за духа и тенденциите през 2022-ра (Първа част). Във Втора част те са конкретизирани за 12-те зодиакални знака. Тук всеки ще намери основни насоки и опорни точки, препоръки и дори предупреждения, засягащи не само здравето, отношенията, кариерата и образа ни пред другите, но и личностното израстване и трансформация.

Елегантното и интригуващо съчетаване на познание, почерпано от класическата западна астрология и идеи и прозрения от Изтока, ни подготвя за предизвикателствата на една уж сива година, в която ще се учим да упражняваме свободната си воля, да отваряме сърцето си и да се жертваме в името на любовта.

Гал Сасон се заема със сложната задача да живее качествено и й придава красота, разум и смисъл. Майсторският му разказ ще ви увлече и омагьоса, за да ви подготви за 2022-ра. Хората, които следват планетите, ще намерят в книгата подробни указания и могъщи напътствия. Онези, които искат просто да разберат как да се справят по-добре, ще открият митология, изпъстрена с трезви практични съвети.

Лора Дей, автор на бестселърите Кръгът и Практическа интуиция


Повече информация
Автор Гал Едем Сасон
Страници 712
Корица мека
Език български
Година 2021
Дата на получаване 14.12.2021 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 613705
ISBN 9789544749224
Категории Астрология и хороскопи
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Астрологична прогноза за 2022: Жертва в името на любовта
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / бул. Васил Левски 28

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.