Валута
Кошница

Абсурдни времена (нецензурираната версия)

Няма наличност
ISBN
9786191612680
22,00 лв.
Любовта във всичките ѝ състояния – в поетичния диалог на двамата най-обичани поети, Маргарита Петкова и Добромир Банев. В дългоочакваното ново, нецензурирано издание на безспорния бестселър „Абсурдни времена“ припознаваме себе си такива, каквито сме се чувствали някога, или такива, каквито мечтаем да бъдем в компанията на човека до себе си.
Повече информация
Автор Маргарита Петкова; Добромир Банев
Страници 192
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 7.02.2022 г.
Издателство Персей
ID на книга 614046
ISBN 9786191612680
Категории Поезия
Книги на български език
Нови книги
Нови книги на български език
Бестселъри
Бестселъри от български автори
Бестселъри 2022

Любовта във всичките ѝ състояния – в поетичния диалог на двамата най-обичани поети, Маргарита Петкова и Добромир Банев.

В дългоочакваното ново, нецензурирано издание на безспорния бестселър „Абсурдни времена“ припознаваме себе си такива, каквито сме се чувствали някога, или такива, каквито мечтаем да бъдем в компанията на човека до себе си. Егоизмът често надделява, но мисълта за любимия бързо ни връща на земята. Недоволството е непрестанен спътник, но споделената бутилка вино ни кара да погледнем към утрешния ден с нова надежда. Ревността ни погубва, но остава сигурен начин да заявим своята любов пред света. Скандали и целувки се редуват като дни, в които нищо няма да се повтори или поне не по същия начин.

Животът ни е психодиспансер, където намираме онзи, с когото „по лудост си приличаме“, за да упражним изконното си право да обичаме и да бъдем обичани. И за това никой не може да ни сочи с пръст. Единствено нашето легло може да ни съди. В името на любовта, която остава завинаги, независимо колко е позволила да вземем от нея.

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Абсурдни времена (нецензурираната версия)
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.