Кошница 0

48 часа за убиване

Няма наличност
ISBN
9789544094492
Докато четете романа „48 часа за убиване“, ще ви стори, че гледате филм, и то убийствен екшън. Защото с всеки изминал час минутите сякаш се забързват.

Ако на Итън Локхарт му се удаде възможност да върне лентата назад – ще го стори на мига.

Как постъпва наперен младеж, опитващ се да се докаже пред света? Хваща се на работа в стриптийз клуб. Само дето собственикът на клуба Шарк е съмнителен тип, на когото не му е чиста работата.

Резултатът от замесването на Итън с Шарк и с неговите „горили“ е попадане в затвора. Като наг­рада за мълчанието и лоялността Шарк обещава да се грижи за сестрата на младежа, докато той е зад решетките. Но Аби изчезва, а по-късно я обявяват за мъртва. Итън получава разрешение да напусне зат­вора за 48 часа, за да присъства на погребението. 48 часа, през които той трябва да разбере какво се е случило. Започва бясна надпревара с времето. Един погрешен ход – и младежът ще загуби живота си. Защото главорезите не си поплюват.

Докато четете този роман, ще ви стори, че гледате филм, и то убийствен екшън. Защото с всеки изминал час минутите сякаш се забързват...


Повече информация
Автор Андрю Бурел
Страници 360
Корица мека
Език български
Година 2022
Дата на получаване 17.02.2022 г.
Издателство Плеяда
ID на книга 614098
ISBN 9789544094492
Категории Съвременна преводна литература
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:48 часа за убиване
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.