Кошница 0

2021. Астрологична прогноза. Светлина в мрака

Няма наличност
ISBN
9789544748920
Светлината на прожекторите ще се насочи към младите. От март нататък Юпитер – планетата на позитивния поток, се премества в дома на парите и талантите на България. Очаквайте подобряване на финансовото положение и световно признание за голям брой талантливи българи. Ще се гордеете с тях!

Към моите сестри и братя по кръв и дух

България е в моето ДНК и винаги ще заема специално място в сърцето ми. Някои от вас може би знаят, че баща ми е от Варна. Израсъл съм с разказите за смелостта, добротата и състраданието на българите към моето семейство в мракобесни времена, когато фашизмът е заплашвал да унищожи света. Иска ми се да можех лично да ви представя книгата си „Астрологична прогноза за 2021: Светлина в мрака“. Досега винаги съм представял книгите си на живо в София, но всички трябва да приемем предизвикателствата, които ни отправя духът на времето. Макар че не мога да присъствам физически, духом съм с вас.

Според рождената астрологична карта на България, съставена спрямо датата 24 април 680 година, през 2021 страната най-после ще се освободи от Сатурн, а през 2024 – и от Плутон, за да може духът на Водолей да я изцели. Тъй като България „е родена“ под знака на Телец, тя трябва да се справи с влиянието на Уран – планетата на пробуждането и революцията, стъпила върху нейното Слънце. Това се случва веднъж на 84 години. Процесът започна през 2020, когато мнозина от вас излязоха на улицата да демонстрират. Това ще се повтори през декември 2020 и през февруари 2021 година. Светлината на прожекторите ще се насочи към младите. От март нататък Юпитер – планетата на позитивния поток, се премества в дома на парите и талантите на България. Очаквайте подобряване на финансовото положение и световно признание за голям брой талантливи българи. Ще се гордеете с тях!

Знам, че през 2021 година отново ще бъда в София.

Дотогава четете много книги, обичайте много хора и се наслаждавайте на розите и заради мен!

Обичам ви!


Повече информация
Автор Гал Сасон
Страници 608
Корица мека
Език български
Година 2020
Дата на получаване 11.12.2020 г.
Издателство Кибеа
ID на книга 611673
ISBN 9789544748920
Категории Астрология и хороскопи
Книги на български език
Бестселъри 2020
Бестселъри
Нови книги
Бестселъри 2021
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:2021. Астрологична прогноза. Светлина в мрака
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.