Кошница 0

2020. Астрологична прогноза

Няма наличност
ISBN
9789544748593
В наръчника си за 2020 година Гал Сасон тълкува тези и ред други явления и синхроничности с помощта на кабала, астрология, в т.ч. китайската, митология, картите таро и буквите на староеврейската азбука. Съвременният прочит на древното познание ни помага да посрещнем информирани предизвикателствата и шансовете, които ни носят предстоящите напрегнати и преобразяващи 12 месеца.
Ще настъпи ли догодина Ерата на Водолея и защо ни очаква свободно падане в стил „Скок на вярата“? Защо десетилетия наред астролозите очакват настъпването на 2020 с нетърпение и опасения? Какво можем да очакваме от година с числа 4 и 22 съгласно нумерологията, вещаещи както скръб, така и навлизане в тайните на живота? Как да тълкуваме факта, че ни предстоят 6 затъмнения вместо обичайните 4 и че едно от тях съвпада с лятното слънцестоене, а друго – с рождения ден на една световна сила? Какво означава „върховен съвпад“ на Юпитер и Сатурн по време на зимното слънцестоене? Какво ни обещава едновременното ретроградно движение на три важни планети: Меркурий, Венера и Марс? И най-важното – как да посрещнем редкия съвпад между Сатурн (Господаря на кармата) и Плутон (Господаря на смъртта)? В наръчника си за 2020 година Гал Сасон тълкува тези и ред други явления и синхроничности с помощта на кабала, астрология, в т.ч. китайската, митология, картите таро и буквите на староеврейската азбука. Съвременният прочит на древното познание ни помага да посрещнем информирани предизвикателствата и шансовете, които ни носят предстоящите напрегнати и преобразяващи 12 месеца.

Повече информация
Автор Гал Сасон
Страници 384
Корица мека
Език български
Година 2019
Дата на получаване 13.11.2019 г.
Издателство Кибеа
Преводач Ирина Манушева
ID на книга 609690
ISBN 9789544748593
Категории Астрология и хороскопи
Книги на български език
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:2020. Астрологична прогноза
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.