Кошница 0

2012 Апокалипс от А до Я

Няма наличност
ISBN
9789546552037
За предстоящия Апокалипсис в цял свят се създават десетки книги и филми, но само тук ще намерите отговори на въпросите какво точно ни чака, кои са причините за предстоящите природни промени и как да се подготвим за тях.
От автора на „Аватарите на Шамбала” От древните пророчества до научните прогнози Какво ни очаква и как да се подготвим За предстоящия Апокалипсис в цял свят се създават десетки книги и филми, но само тук ще намерите отговори на въпросите какво точно ни чака, кои са причините за предстоящите природни промени и как да се подготвим за тях. Освен научни прогнози и древни предсказания тук е заложено езотеричното учение за смяната на космическите епохи, предадено на света от духовните учители от Шамбала. Апокалипсисът, който ни чака, няма да е първият на планетата. Някога континентът Атлантида е потънал в резултат на Апокалипсис – на смяна на космическите цикли в предишната епоха. Какво очаква нашата цивилизация? В тази книга ще намерите отговори на този въпрос.

Повече информация
Автор А. Марианис
Страници 348
Корица мека
Език български
Година 2011
Дата на получаване 29.03.2011 г.
Издателство Бард
ID на книга 63320
ISBN 9789546552037
Категории Духовни учения
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:2012 Апокалипс от А до Я
Вашият рейтинг

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.