Език
Валута
Кошница

12 часа преди Коледа

Няма наличност
ISBN
9786191710911
15,90 лв.
Някои вълшебни истории оживяват малко преди Коледа... Златни символи засияват по ръбовете на една книга и това ще преобърне живота на няколко души... Един книжар и една млада жена, отдавна изстинали към уюта на празниците, ще се отправят на пътешествие във времето, което ще предопредели не само тяхната съдба, но и Баланса на Реалността.
Повече информация
Автор Десислава Чучулайн
страници 264
корица твърда
Език български
година 2019
Издателство Orange Books
ID на книга 609786
ISBN 9786191710911
Категории Съвременна българска литература

Някои вълшебни истории оживяват малко преди Коледа... Златни символи засияват по ръбовете на една книга и това ще преобърне живота на няколко души... Един книжар и една млада жена, отдавна изстинали към уюта на празниците, ще се отправят на пътешествие във времето, което ще предопредели не само тяхната съдба, но и Баланса на Реалността. Някъде на Земята има тайнствена книга, която ги свързва, и макар те да не го знаят, дванайсет часа преди Коледа, страниците й ще засияят, а по ръбовете й ще изпъкнат мистериозни символи. В търсене на своя нов Книжар Главната книга ще се телестранира на Земята и ще припомни на двама души кои са истински важните неща в живота. Шепа магьосници, катерица с глава на койот, призрак и един телепортер ще забъркат магории и смръкотии, за да притежават книгата. Но кой ще бъде избраният?
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:12 часа преди Коледа
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.