Кошница 0

1000 чудесни идеи за оформление на домашната гра

На склад
ISBN
9789548432085
44,00 лв.
Това великолепно илюстрирано ръководство, съдържа множество ценни и оригинални идеи, даващи ви възможност да развихрите въображението си и да създадете едно незабравимо природно кътче в рамките на вашия дом
Всяка градина представлява малко късче природа, трансформирано от хората така, че да се интегрира сред тях и да им доставя удоволствие. Също така градината е и едно прекрасно продължение на дома – пространство за отмора и за творчески занимания. Тези концепции са в основата на голямото разнообразие в дизайна и съветите за оформяне на външното пространство, включени в настоящата книга. Това великолепно илюстрирано ръководство, съдържа множество ценни и оригинални идеи, даващи ви възможност да развихрите въображението си и да създадете едно незабравимо природно кътче в рамките на вашия дом. Посочените в книгата примери могат да бъдат приспособени към всякакъв вид градини и могат да ви дадат отговор на всеки един въпрос: Дали е по-добре да имам японска градина, която да внушава спокойствие или едно малко сенчесто местенце? Мога ли да създам градина в малък вътрешен двор? Трудно ли се поддържа кухня в градината? Тази книга ще ви научи как да оформяте градини, патиа и тераси просто и лесно. Тук естествено не е подминат и растящият интерес към екологията – една от основните причини за завръщането на градините в нашия живот – а това е процес, който оказва благотворно влияние, както за околната среда, така и за качеството ни на живот.

Повече информация
Автор Марта Сератс
Корица твърда
Език български
Година 2011
Дата на получаване 1.12.2010 г.
Издателство Книгомания
ID на книга 83417
ISBN 9789548432085
Категории Книгомания Хоби и забавления
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:1000 чудесни идеи за оформление на домашната гра
Вашият рейтинг
  • София / Книгомания / Офис

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.