Последвайте ни:
image description

379 ДНИ С МИЛЕН ЦВЕТКОВ

Историята на една чакана любов

Тази книга е разказ за Милен. Субективен, личен поглед на жената до него в последните му години.

image description

Автор:

Милена Иванова

Важни факти за книгата

Брой страници

200

Брой снимки

60

Тираж

3790

Милен&Милена

379

дни
image description
От Милена Иванова

379 ДНИ С МИЛЕН ЦВЕТКОВ

Прелисти книга
image description
Разберете повече за книгата

Кратко описание

Т ази книга е за живота. За един човек, който обичаше живота. Милен Цветков бе щедър, чепат, непредсказуем, журналист, приятел. Животът му бе кратък. Позицията – категорична. Милена Иванова разказва за тяхната красива история.

image description
Разберете повече за автора

Милена Иванова

Милена Иванова е родена на 8 май в София. Завършила е езотерична нумерологична психология в Русия и по професия е нумеролог. Десет години специализира в областта на личностното развитие. Работи с много хора в индивидуални и групови сесии.

Водещ е на редица нумерологични обучения, курсове и семинари. Участва със собствени нумерологични рубрики в различни медии. Първата й издадена книга, която пише на базата на дългогодишната си практика, е „Номерология на успеха" (2017). Автор е на многобройни статии и дневни нумерологични прогнози за различни издания и сайтове.

Последвай автора:

ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИ ЗА КНИГАТА

image description

Съгласих се да помогна на Милена да говори за Милен, за да лекува травмата от тежката загуба. Защото животът продължава. А Милен го обичаше. Тази книга е за любовта. И паметта.

image description

Той беше един от малкото извън „конвейера“ в телевизиите. С времето си беше изградил собствен стил за работа и с шефовете, и с гостите, и с публиката.

image description

Телевизията бе негова орисия. От дете. Още откакто баща му го оставил да гледа „По света и у нас“. Явно така се е случила тази магия между него и новинарството, която така и не го пусна до края.

image description

В погледа на този човек имаше втори план, мисъл под мисълта му, която прозираше през очите му. Милен беше промяната.

БЮЛЕТИН НА КНИГОМАНИЯ

Цитати и важни факти от книгата

В книгата ще прочетете за възгледите на Милен Цветков за живота, професионализма, смисъла да живееш с малко неща.

Цитат 1

„Въпреки че много можеше да разкаже за непочтените начини, по които го махаха от Нова телевизия, той никога не го направи публично. Никога не се оплака, справяше се сам.“

Цитат 2

„Милена, от нищо не се плаша, всяка работа е добра. Няма срамна и престижна. Не държа на всяка цена да съм на екран, даже малко съм уморен.“

Цитат 3

„Милен беше толерантен. Роден победител. Винаги в състояние да извади по-силен аргумент в своя защита. Професионалният му рефлекс беше безпощаден.“

Думи за Милен

Това бе Милен – любител на простите неща в живота. Не казвам, че не харесваше хубавите коли или други материални неща, но не му бяха цел. Можеше да живее щастливо и спокойно и без тях.

Думи за Милен

През 2011 г. се връща в Нова като водещ на „Часът на Милен Цветков“ – неудобно, хапливо, питащо. Но след 4 г. и няколко неудобни теми е свалено от ефир. Без обяснения.

Думи за Милен

Беше прекалено прям и откровен, но за мен излъчваше и някаква чистота. Винаги успяваше със саркастична усмивка, въпрос, шега или безразличие да излезе от ситуациите в ефир.

Гледайте трейлъра към книгата

Абонирайте се за канала на Книгомания в youtube и гледайте нашите трейлъри и видеа от премиери на книги.

image description

Често задавани въпроси

От страниците на „379 дни с Милен Цветков“ ще прочетете за отношението на популярния водещ към някои от колегите му през години като Бригита Чолакова, Лора Крумова, Даниел Петканов, Ана Иванова, Тара Нури, Генка Шикерова и др.

image descrtiption

1. Защо трябва да прочетете тази книга?

Всяка любовна история започва с началото на връзката. Но тази е разказана от нейния край. Чрез спомените на любимата жена Милена, която е била до последно с Милен Цветков. Нейният разказ се преплита с изказвания на негови близки, приятели и колеги. Това е един вид личен дневник по дни и месеци на срещи и раздели, на професионални успехи и падения.

2. Как започна всичко?

Помня, че веднага щом влязох в студиото, се почувствах като у дома си. Огледа ме от глава до пети, леко потропвайки с крак. Беше облечен с тъмносиньо сако, бяла риза на синьо райе, вратовръзка на цикламени точки, дънки и черни обувки. Ефирът започна. С него – и нашето приключение.

3. Какво не знаем за Милен Цветков?

Един от страховете му беше да не бъде изоставен. Избягваше да се разкрива напълно. Особено пред жените. В живота си бе натрупал достатъчно разочарования. Сякаш се бореше с вътрешните си демони и предразсъдъци. Милен обичаше и се надяваше жената до него да го обича заради това, което е. Не заради образа, който медиите бяха създали за него.

4. Милен Цветков за себе си

Всички смятат, че съм язвителен човек, готов да се подиграе или да се шегува, но ти знаеш много добре, че не го правя с лошо чувство. Просто ми идва отвътре и винаги съм бил такъв. Винаги търся правдата, но не обичам конфликтите. Има ли скандал, ставам и си тръгвам.

Откъс от книгата

Описание на откъса „Обичам те“

Главата „Обичам те“ проследява последните часове и последните реплики от живота на Милен Цветков преди катастрофата. „Хроника на една (не)предизвестена смърт“.

Отзиви на читатели

Прочетете първите впечатления на наши читатели за „379 дни с Милен Цветков“ от Милена Иванова.

Други книги

Разгледайте още заглавия от каталога на издателство Книгомания. Най-добрата полиграфия и оформление, без компромис в качеството.

ФОРМА ЗА БЪРЗА ПОРЪЧКА

Моля, оставете вашето име, имейл и/или телефон, за да се свържем с вас за адрес и начина на доставка.