Валута
Кошница

Тайните подземия на България, част 13

Няма наличност
ISBN
9789549977707
15,00 лв.
Писателят Милан А. Миланов поднася нова - 13-та част на "Тайните подземия на България", която завладява въображението на читателите с неразгадани досега тайни, съпътстващи живота на хората.
Повече информация
Автор Милан А. Миланов
Страници 328
Корица мека
Език български
Година 2016
Дата на получаване 13.12.2016 г.
Издателство Везни-4
ID на книга 604109
ISBN 9789549977707
Категории Уфология

В тази интересна книга ще прочетете сведения за:

  •     златната колесница на цар Иван Шишман;
  •     гробът на Енки. Храмът на Афродита;
  •     загадките на архипелага Нан Мадол;
  •     златният саркофаг. Мраморният дворец;
  •     тайните подземия в Калининград;
  •     мумии на извънземни без очи, нос и уста;
  •     светилището на одрисите. Богът на Иран;
  •     подземните зали на владетелите;
  •     колелото на душите. Духчето пазител.

Писателят Милан А. Миланов поднася нова - 13-та част на "Тайните подземия на България", която завладява въображението на читателите с неразгадани досега тайни, съпътстващи живота на хората.
Авторът продължава да публикува сведения за древни подземия и обсерватории, за светилища, съкровищници и храмове на Афродита и на пророк Йеремия. Изследва тайните, витаещи около така наречения "Дворцов комплекс Нан Мадол" в Микронезия, построен върху коралов риф сред Тихия океан. Разказва за пещерите Лонгю в Китай, за които археолозите казват, че са най-голямата древна загадка.
Авторът посочва кои са били неизвестните строители на подземните градове Невшехир и Деринкую в Турция, разказва какво се случва с мистичната планина Ртан в Сърбия, какво крият подземията в Калининград и дава отговор на въпроса притежавал ли е Учителят Петър Дънов съкровища и къде са те.
Само на Нос Калиакра ли е крил съкровищата си Лизимах, един от пълководците на Александър Велики? Къде е златната колесница на цар Иван Шишман?
Отговорите на тези въпроси можете да намерите в настоящата част от поредицата, в която авторът е включил и няколко криминални случая!

Книга от поредицата "Тайните подземия на България".

 

Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Тайните подземия на България, част 13
Вашият рейтинг
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.