Стефка Костадинова. 209: Да прескочиш света: Луксозен цветен  албум. (Владимир Памуков, Тодор Шабански, Бончук Андонов) “Унисон

Стефка Костадинова. 209: Да прескочиш света: Луксозен цветен албум. (Владимир Памуков, Тодор Шабански, Бончук Андонов) “Унисон

страници: 212
корица: твърда
език: български, английски
година: 2017
издателство: Унисон Арт
Код на книгата: 604582
ISBN: 9789549247558

Напишете коментар

Наличност: В наличност

Цена: 20,90 лв.
 

Вижте откъде да купите


Описание

З0 години  недостижим световен рекорд в скока на височина за жени

С езика на снимките, краткия текст и графиките авторите представят полета над онези 209 см, които белязаха живота ми завинаги и стоят като доказателство за човешките възможности с десетилетия. Вярвам, че с фотоалбума „Да прескочиш света“ всеки ще открие своя личен път към върха.

*** 

Скъпи приятели,

 В ръцете ви е първият фоторазказ за моя живот. За мен той е силно емоционален, защото е посветен на кръгла годишнина от връх в кариерата ми, а и на жизнения ми път като цяло.

С езика на снимките, краткия текст и графиките авторите представят полета ми над онези 209 см на Олимпийския стадион в Рим през 1987 г., които белязаха моя живот завинаги и стоят като доказателство за човешките възможности вече десетилетия. Много от нещата ще видите за първи път, други са представени по различен, уникален начин… 209 страници емоционален „Полет над планетата“ с мен, Стефка Костадинова.

Надявам се Фотоалбумът „Да прескочиш света“ да ви хареса и вярвам, че всеки ще открие в него своя личен път към върха.

Обичам ви

Стефка Костадинова

-----------------

Уважаеми читателю,

Пред теб се отваря една от най-славните и вълнуващи истории в световния спорт. Емоционално пътуване до покрива на света с Първата дама на Царицата! Феноменалната Стефка Костадинова, която изстреля в Космоса знамето на България.

Нейният рекорд на рекордите е увековечен в музея на МОК в Лозана и в нашите сърца. И ето, че сега, десетилетия по късно, имаме шанса отново да се насладим на великия миг, разлиствайки “Да прескочиш света“.

Приятно пътешествие!     

Владимир ПАМУКОВ, Тодор Шабански, Бончук Андонов

 

Стефка Костадинова в предаването „Преди обед" по bTV. Линк към видеото!

http://www.btv.bg/video/shows/predi-obed/videos/albumat-nedostizhimata-rekordyorka-stefka-kostadinova.html