Кошница 0

СЪГЛАСИЕ ЗА ОБРАБОТВАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ СЪОБРАЗНО ЧЛ. 7 ОТ РЕГЛАМЕНТ(ЕС)  2016/679 НА ЕВРОПЕЙСКИЯПАРЛАМЕНТ И НА СЪВЕТА

 

Съгласен/съгласна съм с това, че личните ми данни, а именно: ИМЕ, ФАМИЛИЯ, АДРЕС НА ДОСТАВКА, ИМЕЙЛ, ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ, ДАННИ ЗА ФАКТУРА, да се обработват от КНИГОМАНИЯ ЕООД за изпълнение и доставка на поръчки, заявени на сайта www.knigomania.bg по желание на Потребителя.

Данните ИМЕ, ФАМИЛИЯ, АДРЕС НА ДОСТАВКА, ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ се предоставят за обработване на куриерска фирма РАПИДО ЕКСПРЕС ЕНД ЛОДЖИСТИКС ООД за целите на доставяне на продукти за период от три работни дни.

Данните ИМЕ, ФАМИЛИЯ и ИМЕЙЛ или само ИМЕЙЛ се предоставят на КНИГОМАНИЯ ЕООД за получаване на информационен бюлетин (нюзлетър/мейлинг), рекламиращ нови заглавия, промоции, събития, свързани с издания на КНИГОМАНИЯ ЕООД, книги на чужди езици, чиито внос е обект на дейност от страна на КНИГОМАНИЯ ЕООД. Потребителите имат право и могат по всяко време да откажат да получават рекламни съобщения (бюлетин/нюзлетър) – отказът може да бъде изразен чрез използване на специалния активен линк, намиращ се най-долу във всяко рекламно съобщение, или чрез имейл до [email protected].

Информиран/a съм, че мога да оттегля съгласието си по всяко време, като изпратя имейл до [email protected] .

 

 

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.