Кошница 0

Индивидуални поръчки

Книги на английски език

Можете да направите индивидуална поръчка за внос и доставка на заглавие на английски език, като изпратите мейл с точно заглавие, автор и ISBN (баркод) на [email protected], или при запитване към продавач-консултант на фирмата в една от следните книжарници: Книгомания (бул. Прага 17 или бул. Васил Левски 28), Книжен център „Гринуич“, Ciela (Mall Sofia или Mall Paradise). Получавате информация за приблизителен срок на доставка (от 10 до 21 дни) и цената на книгата (в мейл или на място), като Потребителят не заплаща цената за доставка от чужбина до България. Поръчката се счита за приета за изпълнение (и се отчита срок за доставка) от страна на Книгомания ЕООД след заплащане от Потребителя на 50% от посочената цена. За заплащане по банков път Книгомания предоставя в мейл банкова сметка за превод и се следи за получаването на постъпления. За Ваша сигурност можете да изпратите Вашето платежно. При заплащане на 50% от сумата за индивидуална поръчка на място в една от изредените по-горе книжарници получавате талон за поръчка с вписано желаното от Вас заглавие.

Книги на руски език

Доставките на книги на руски език се осъществяват три пъти годишно. Можете да направите индивидуална поръчка за внос и доставка на заглавие на руски език, като изпратите мейл с точно заглавие, автор и ISBN (баркод) на [email protected], или при запитване към продавач-консултант в книжарница Книгомания  (бул. Прага 17 или бул. Васил Левски 28), Получавате информация за цената на книгата (в мейл или на място), като Потребителят не заплаща цената за доставка от Русия до България. Поръчката се счита за приета за изпълнение от страна на Книгомания ЕООД след заплащане от Потребителя на 50% от посочената цена. За заплащане по банков път Книгомания предоставя в мейл банкова сметка за превод и се следи за получаването на постъпления. За Ваша сигурност можете да изпратите Вашето платежно. При заплащане на 50% от сумата за индивидуална поръчка на място в една от посочените книжарници получавате талон за поръчка с вписано желаното от Вас заглавие. По отношение на срока на доставка ви препоръчваме да изпращате периодично запитвания на [email protected].                   

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.