Пепел от диаманти. (Даниел Стийл) “Бард“

Пепел от диаманти. (Даниел Стийл) “Бард“

страници: 302
корица: мека
език: български
година: 2018
издателство: Бард
преводач: Елена Чизмарова
Код на книгата: 607991
ISBN: 9789546558978

Напишете коментар

Наличност: В наличност

Цена: 16,99 лв.
 

Вижте откъде да купите


Описание

Нов живот от руините...

Когато американските войски окупират Германия, Джейкъб и Еманюел са спасени от ужасната съдба на мнозина в лагерите. Те стигат до Ню Йорк, където започват нов живот, а приятелството им прераства в любов и брак.

С много талант, вяра, късмет и упоритост Джейкъб постига успех в диамантения бизнес, инвестира в недвижими имоти и доказва, че Америка наистина е страната на възможностите.

Синът му Макс, възпитаник на Харвард, избира идеалната съпруга, за да създаде идеалното семейство, вдига пищна сватба и води разточителен живот.
Но след провала на брака си Макс е изпълнен с гняв и страх. За пръв път в живота си той трябва да се бори и да се научи да върви по стъпките на баща си, като следва собствените си идеали и дава пример на децата си.

Невероятно пътешествие от пепелищата на следвоенна Европа до Ню Йорк, богатството, успеха и лукса. Разтърсваща история за три поколения силни, смели и любящ и хора, които плащат висока цена, за да постигнат целите си.
Ню Йорк Таймс

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.