Език
Валута
Кошница

Парите и законът на привличането. (Е.и Дж.Хикс),

Няма наличност
ISBN
3800221270025
18,00 лв.

Тази книга разкрива тайната, която стои зад Закона за привличането. Тя обяснява просто и ясно как да фокусираш енергията си така, че просперитетът и богатството да се проявят в живота ти.

Повече информация
Автор Е.и Дж.Хикс
година 2008
Издателство Сребърно звънче
ID на книга 58703
ISBN 3800221270025
Категории Default Category

Включва два безплатни CD със запис от семинар на Абрахам на английски и български език!
Как да постигнем богатство, здраве и щастие!

"Парите и Законът за привличането" стана бестселър №1 в класацията на "New York Times" само две седмици след излизането си от печат!

Много хора са чели за Закона за привличането и вярват, че могат да поискат от Вселената всяко материално нещо и тя ще им го предостави. Нещата обаче не са така прости. Ако наистина искаш да промениш своя свят, трябва да промениш начина си на мислене.

Тази книга разкрива тайната, която стои зад Закона за привличането. Тя обяснява просто и ясно как да фокусираш енергията си така, че просперитетът и богатството да се проявят в живота ти.

Научи се как да създаваш изобилие в живота си:
* Фокусирай се върху това, което искаш, а не върху това, което нямаш;
* Виждай се богат, а не беден;
* Представяй си как се наслаждаваш на живота, за който мечтаеш - виж се как се забавляваш, живеейки в къщата, която искаш, или карайки колата на мечтите си

Има достатъчно за всички. Ключът е в това всеки от нас да го види и да го поиска - и това ще го привлече. Знай, че имаш силата да привлечеш това, което желаеш, независимо какво е то. Изказвай твърдения, че парите текат лесно към теб и че разполагаш с неограничен ресурс от изобилие и просперитет. Вярвай в това и провери сам какво ще се случи.
 
Нови книги от тази подкатегория
Бестселъри

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.