За вашите летни езикови курсове - речници и разговорници от Книгомания

7.07.2015

Лятото e удобно време не само за развлечения, но и за усъвършенстване на езиковата компетентност. А какво по-хубаво от съчетаване на полезното с приятното. Ако сте избрали ускорен курс за изучаване на чужд език или просто искате да обогатите речниковия си запас, предлагаме ви картинните двуезични речници на Книгомания: английско-български, немско-български, френско-български, гръцко-български, испано-български и руско-български, включващи над 6000 думи и изрази.

 

картинни речници - Книгомания

 

Форматът е удобен за носене дори в дамската ви чанта, така че можете да го ползвате по всяко време и на всяко място – както на плажа, така и в класната стая, докато тече курсът. Добрата полиграфия позволява многократно използване и гарантира удоволствие при работа с речника. Изображенията подпомагат запомнянето на новата лексика, а тематичното разделение и детайли ви улеснява усвояването на думи и изрази, нужни при различни ситуации. Всеки речник обхваща дълъг списък от теми и понятия, отнасящи се до човешкото тяло, роднински връзки и отношения, външен вид, здраве, медицина, дом и градина, пазаруване, храна, обучение, офисна обстановка и работа, свободно време, спорт, околна среда, справки (мерки, теглилки, часовник, календар).

Двуезичните картинни речници на Книгомания са подходящи както за деца, така и за възрастни; за всички, които искат да учат нов език в детайли или пък да опреснят позабравени думи.

Като допълнение можете да разгледате и поредицата от разговорници на Книгомания за бързо и лесно изучаване на чужда език (английски, немски, френски, испански и италиански) само по 15 минути на ден. Разговорниците също са илюстровани, включват думи и изрази предимно от ежедневието. Материалът е структуриран в 12 глави по 5 урока, като всеки от тях може да бъде усвоен в рамките на 15 минути. Всеки последен урок преговаря наученото в главата. Общо разговорникът покрива около 2500 думи и изрази.

 

разговорници - Книгомания

 

 

 

« Back
© Developed by CommerceLab

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.