Книгомания подкрепя фондация „Една от 8“. Нека боядисаме живота си в розово!

26.06.2015

За втора поредна година фондацията на Нана Гладуиш за жени с рак на гърдата организира кампанията „Кажи ДА на Една от 8“. Книгомания подкрепя начинанието, като ще забавлява децата с различни занимателни книжки, енциклопедии, стикери, викторини, интерактивни карти.

Зумба, йогалатес, много музика, арт-терапия за жените, спортни, развлекателни и образователни игри за децата, включително футбол и зумба за деца. Заповядайте:

28 юни от 10 ч. до 13 ч. на голяма сцена на голямата поляна в Южен парк–София.

Ще има няколко шатри, в които ще текат различни инициативи. В една от тях ще се раздават информационни брошури, в друга психолог и доброволки – жени с рак на гърдата - ще дават консултации. Трима професионални гримьори ще се грижат за самочувствието на дамите.

Специални гости ще са певиците Нора Караиванова, Маги Джанаварова, Мария Драгнева, китаристът Бисер Иванов, Ансамбъл „Балкан“, Балет „Акадамус“.

Тази година жените от фондацията са си поставили за цел всички заедно да „посадим“ първото розово Дърво на желанията и да му вдъхнем специален живот с нашите надежди, мечти и вярата, че чудеса стават и ние сме доказателство за това.

На 28 юни голямата поляна в Южен парк София ще порозовее. Организаторите са подготвили 12 кг. розов прах, който в края на събитието всички ще разпръснат, боядисвайки себе си и живота си в розово. Защото както казват от Фондация „Една от 8“: Ако искаш животът ти да е розов, бъди готов и ти да станеш розов!

« Back
© Developed by CommerceLab

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.