Филм по „Хартиени градове“ от Джон Грийн - по кината от 24.07.2015

17.07.2015

Филмът ХАРТИЕНИ ГРАДОВЕ (Paper Towns) по едноименния роман на Джон Грийн ще  е с премиера в България на 24.07.2015. Ако все още не сте чели романа, вече може да си го купите и в оригинал на английски език с корица от екранизацията само за 13,90 лв. (Paper Towns – линк за поръчка)

Припомняме, че главната женска роля на Марго ще бъде изиграна от супермодела Кара Делевин, а на неувереният и влюбен в нея Куентин – от Нат Улф. Всички тръпнем в очакване за тяхната история, съчетаваща пътеписа, детективството и любовта.

Сюжетът на „Хартиени градове" (Paper Towns) се развива във Флорида и разказва Куентин „Кю" Якобсен, който от дете е тайно влюбен в красивата и загадъчна Марго Рот Шпигелман, която учи в същата гимназия. Една нощ тя буквално нахлува в живота му през прозореца, облечена като нинджа и го призовава да я последва в хитро замислено отмъщение и той тръгва с нея без колебание. След тази луда нощ Кю пристига в училище, за да установи, че Марго е изчезнала, като е оставила след себе си тайнствени следи. Впоследствие Куентин се впуска в издирването й.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.

© Developed by CommerceLab