Пакет три филмирани романа на Дан Браун на английски език - само за 27,90 лв.

22.06.2015

Книжарници Книгомания ви предлагат страхотен пакет от трите най-добри филмирани романа на Дан Браун на английски език – The Da Vinchi Code („Шифърът на Леонардо“), Inferno („Ад“) и Angels and Demons (по „Шестото клеймо“) – на цена от 27,90 лв. Линк за поръчка към пакета: http://knigomania.bg/dan-brown-box-set-dan-brown.html

Филмът „Шифърът на Леонардо“ и неговото продължение „Ангели и демони“ с режисьор Рон Хауърд дълго време бяха международни хитове. В момента Sony Pictures подготвят третата екранизация на роман на Дан Браун – „Ад“. Сюжетът отново се разиграва предимно в Италия (Флоренция и Венеция), но също и в Истанбул, а професорът по религиозна символика Робърт Лангдън отново ще трябва да преодолее куп премеждия и да разреши невъзможна на пръв поглед загадка. В главната роля е носителят на Оскар – Том Ханкс.  Участват още Фелисити Джоунс, Омар Сай и Ирфан Кан.

Очаква се филмът „Ад“ да бъде с премиера в България през октомври 2016 г. Дотогава можем да следваме Робърт Лангдъм по страниците на романите.

« Back
© Developed by CommerceLab

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.