Кошница 0

Спечелете албум с Книгомания и BBC Знание

Кой не обича да снима?

Може би малцина са тези, които не са се изкушили да грабнат камерата това лято. Затова  BBC Знание съвместно с Книгомания ви дава възможност да ни покажете своите най-хубави снимки и ще ви наградим за това.
Темите ни този път са две: „Невероятната природа” и „Най-забавният момент от моята ваканция”.

    
„Невероятната природа” – за този конкурс ще очакваме снимки на всичко онова, което ви е впечатлило от заобикалящата ни природа – животни, растения, пейзажи. Наградите ще бъдат две: - първо място - тримесечен абонамент за списание BBC ЗНАНИЕ и книгата „Animal Instincts” от издателство „Книгомания”; второ място ще спечели новия брой на списанието и книгата „101 Great Outdoor Getaways” от издателство „Книгомания”.


„Най-забавният момент от моята ваканция” – можете да ни изпращате снимки на най-забавните и смешните моменти от вашето лято, куриозни ситуации или просто мигове на веселие и смях. Наградите отново ще са две: - първо място - тримесечен абонамент за списание BBC ЗНАНИЕ и книгата „1000 Places to See Before You Die” от издателство „Книгомания”; второ място ще спечели новия брой на списанието и книгата „101 места за романтика” от издателство „Книгомания”

Снимките, както и текстът към тях изпращайте на [email protected] . Не забравяйте да посочите име и телефон за обратна връзка. Снимките трябва да бъдат в .jpg формат и размер до 2 мегабайта. Всеки може да изпраща до 10 снимки за всяка от двете категории.

Призоваваме ви да изпращате само авторски снимки. BBC ЗНАНИЕ си запазва правото да не публикува снимки, които имат обидно, нецензурно или рекламно съдържание, както и такива, за които има информация, че не принадлежат на адресанта. Всички снимки ще бъдат качвани в специално създадени за целта албуми от екипа на списанието.

Екипът на списанието ще определи победителите след изтичане на крайния срок на конкурса. Критериите, по които ще бъдат оценявани снимките са: оригиналност, уловен момент, артистичност, проявено творчество, композиция. В журито освен редакторите на списанието, ще участват и фотографите.

Краен срок за участие: 14.10.2012 г.

Всички новини

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.