Кошница 0

Най-продаваната книга за 2011 г. - официалната биография на Стив Джобс - вече и на български с 20% отстъпка от Книгомания.

Английското издание на официалната биография на Стив Джобс се превърна в най-продаваната книга за 2011 г. според Amazon. Тя излезе на пазара само преди около месец и половина, но въпреки това за кратко време би по продажби всички останали заглавия, публикувани през годината. Сега българските читатели имат възможност да се запознаят с нея и на български език.

Успехът на "Стив Джобс: Единствената официална биография" се дължи на различни фактори, сред които е и този, че тя се базира на повече от 40 интервюта с един от най-напредничевите умове на нашето време, както и с неговите близки, колеги и врагове. Авторът Уолтър Айзъксън сподели пред медиите, че Джобс му е давал пълна свобода при писането и дори е окуражавал близките си да са искрени в изказванията си по негов адрес.

Не пропускайте да разкриете в какво се крие магията на тази любопитна личност и се възползвайте от ексклузивната възможност да сте сред първите, сдобили се с българското издание и то с 20% отстъпка (за 28 лв. вместо за 35 лв).

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.