Кошница 0

Speed Dating за четящи

Случвало ли ти се е да надничаш каква книга чете симпатичният мъж в метрото? И когато е нещо, което и ти харесваш, така ти се иска да го заговориш...

Съвсем скоро в София интересна инициатива ще превърне книгата от „прозорец към света“ в „прозорец към душата“. Защото човек се познава по книгите, които чете, нали?

На 21.11.2012 за първи път в България ще се проведе Speed Dating на тема „Обичам да чета“.  Събитието е провокирано от факта, че книгите са чудесна тема за разговор и разкриват много за същността на човекa. Организаторите смятат, че четящите хора са изключително интересни, защото са се докоснали до много различни светове. 

Speed Dating събитията са известни още и като Бързи Срещи. Форматът възниква в края на 90-те години  и оттогава до днес не спира да набира популярност в цял свят. Може би много от Вас са го гледали в различни филми – „Доктор Хаус“, „Сексът и Градът“, „Hitch“ и др. Участниците в събитията са необвързани и са разпределени по равно – обикновено 10 мъже и 10 жени. По време на събитието се срещаш за 6 или 8 минути с всеки представител на срещуположния пол. Записваш на специално картонче с кой искаш да се срещнеш отново. След срещата организаторите разменят координати, там където има взаимен интерес.

Б България Speed Dating събития се организират от края на 2010 година, но това е първото тематично събитие за четящи. Записвания се приемат на www.SpeedDating3.com. Желаем на участниците успех!

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.