Кошница 0

Заповядайте на празника на детската книга!

На 20 и 21 април „Походът на книгите” е със спирка езерото Ариана!


По време на двата дни на традиционния празник на детската книга „Подарете на детето си книга, подарете му празник” 30 български издателства са подготвили различни изненади за децата - срещи с автори, художници, представяния на книги и игри, състезания. Целта на събиетието е да акцентира върху изграждането на връзка между детето и книгата. На сцената ще се представят детски вокални и танцови групи, а малките палавници ще имат възможност да се включат в много игри и разбира се, да спечелят награди.

От Книгомания сме подготвили за децата "101 приключения с магически герои" - най-новите ни активни карти, с които малчуганите ще могат да се забавляват по време на празника.

Заедно с това ще имат възможност да разгледат най-новите издания за деца и да си купят книга с автограф на специализирания базар, на който издателите участници ще представят своите книги.
На 21 април от 11 часа на сцената на празника ще бъдат обявени и двете книги, които българските деца избраха да бъдат удостоени с първите годишни награди „Бисерче вълшебно”. Шест от децата, участвали в гласуването на конкурса „Бисерче вълшебно” ще получат награди – комплекти книги, осигурени от 30-те издателства участници, и 2 великолепни велосипеда от фирма „Ескадра”.
Заповядайте на Празника на детската книга!
Очакваме ви на 20 и 21 април от 10 до 18 часа край езерото Ариана!

Всички новини

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.