Кошница 0

Новата книга на Тери Пратчет вече е в България

“Snuff” – 39-ата книга от поредицата „Светът на диска“, вече може да бъде открита в книжарници Книгомания. В нея отново ще се срещнете с командир Самюъл Ваймс.
Заедно със своята съпруга лейди Сибил той заминава до извънградската си вила за малко почивка.  Но за всеки е кристално ясно, че често, когато един полицай е в отпуска, още преди да си е разопаковал багажа, ще попадне на някаква улика. Съдбата го изправя пред купове трупове, страшни тайни и гоблини.


Книгата вече се радва на много голям успех във Великобритания. 54 687 копия от книгата са разграбени само през първите дни от пускането й на пазара миналата седмица. “Snuff” отбеляза най-високите продажби на книга за възрастни с твърди корици през първата седмица на пазара. Последното подобно постижение беше достигнато от "Изгубеният символ" на Дан Браун през 2009 г. Само още един роман може да се похвали с подобно постижение - "Ханибал" на Томас Харис.

Излизането на “Snuff” беше известна изненада за феновете на Пратчет, тъй като след "Making Money" по план трябваше да се появи нова книга за шмекера Мойст фон Липвиг и финансовите институции на Анкх-Морпорк  с работно заглавие “Raising Taxes". От издателството във Великобритания преди няколко месеца изненадващо решиха да променят реда на излизането им.

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.