Кошница 0

Феновете на "Под прикритие" имат шанс да спечелят луксозно издание от Книгомания

Ако сте фенове на сериала "Под прикритие" и сте гледали дванадесети епизод от втория сезон, имате голям шанс да спечелите луксозно издание от Книгомания. Във въпросния епизод полицията влезе да претърси дома на Джаро за доказателства, които да го уличат в производството на фалшиви пари. По-наблюдателните от вас със сигурност са забелязали на заден фон един чудесен албум. Ако споменът ви е поизбледнял, можете да разгледате тук изданията на Книгомания, за да си припомните кое от тях е търсеното.

Изпратете ни имейл на [email protected]  с заглавието на книгата и чрез жребий трима от вярно отговорилите ще получат книгата на стойността на доставката (3,90 за София и по-големите градове и 7,90 лв. за всички населени места над 10 км от град с офис на Д и Д Експрес. За допълнителна информация: http://www.dnd-express.bg/index.php?pid=prices_d ). Очакваме отговорите ви до 12 февруари включително.

Виж всички новини

Knigomania.bg използва Бисквитки. Използвайки този уебсайт, вие приемате нашите Общи Условия и Политика за поверителност.